Πακέτα Υποστήριξης

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται να εξασφαλίσει την αδιάλειπτη λειτουργία του μηχανογραφικού της εξοπλισμού και να έχει την διαβεβαίωση ότι όταν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, θα έχει δίπλα της τους κατάλληλους συνεργάτες που θα δώσουν άμεσα την καλύτερη λύση.

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές υπηρεσίες σε κάθε ελληνική επιχείρηση, και το κάνουμε δύο δεκαετίες τώρα με επιτυχία.

Η διασφάλιση ότι η υποδομή της επιχείρησης θα λειτουργεί αξιόπιστα, συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία της και δημιουργεί ένα άνετο περιβάλλον εργασίας για τους υπαλλήλους χωρίς επιπλέον άγχος και ανησυχίες. Έτσι μπορούν να αποδίδουν καλύτερα χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους από τεχνικά προβλήματα.

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε τα Πακέτα Υποστήριξης αποκλειστικά για επιχειρήσεις.

Τα πακέτα υποστήριξης είναι ένα σύνολο υπηρεσιών ειδικά διαμορφωμένο για σας, ώστε να σας παρέχουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υποστήριξης και υπηρεσιών προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης, για να καλύπτουν κάθε τεχνικό πρόβλημα εξοπλισμού ή λογισμικού, με ανταγωνιστικό κόστος υπηρεσιών.

Τα πακέτα τεχνικής υποστήριξης χαρακτηρίζονται από την αποτελεσματικότητα τους, προσφέρουν μια σειρά από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να είστε πάντα ενημερωμένοι για την αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων πάνω στο αντικείμενό σας αλλά και να διατηρείτε τον εξοπλισμό σας σε άριστη κατάσταση.

Τι είναι τα Πακέτα Υποστήριξης

Με τα πακέτα υποστήριξης έχετε άμεση, αποτελεσματική & αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη, τη στιγμή που τη χρειάζεστε, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, με εξαιρετικά συμφέρουσες χρεώσεις.

Χαρακτηριστικά & Δυνατότητες

Αποκτήστε πλήρη και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη για την υποδομής σας επιλέγοντας ένα μηνιαίο ή ετήσιο πακέτο υποστήριξης.

Τιμοκατάλογος

Έχουμε σχεδιάσει πακέτα υποστήριξης για όλες τις ανάγκες. Με μηνιαία ή ετήσια χρέωση σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Εάν δεν το βρείτε, θα το σχεδιάσουμε για εσάς.

Συχνές Ερωτήσεις

Όποια απορία και εάν έχετε για τα Πακέτα Υποστήριξης, εδώ θα βρείτε την απάντησή σας.