Τι είναι τα Πακέτα Υποστήριξης

Όλες οι εγκαταστάσεις πληροφορικής απαιτούν μεγάλη διαθεσιμότητα και υψηλή απόδοση λειτουργίας, ώστε να αξιοποιείται στον μέγιστο βαθμό η επένδυση της επιχείρησης.

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της PCU προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένα πακέτα υποστήριξης που καλύπτουν τόσο το πληροφοριακό εξοπλισμό, όσο και το δίκτυο, τους servers και το λογισμικό της επιχείρησης.

Σχεδιάσαμε ευέλικτες και οικονομικές λύσεις σταθερής τεχνικής υποστήριξης του επαγγελματικού σας εξοπλισμού, γιατί γνωρίζουμε πως η καθημερινή ροή εργασίας σε κάθε εταιρεία, γραφείο ή επιχείρηση, είναι πλέον άμεσα εξαρτημένες από την ομαλή λειτουργία και τη διαθεσιμότητά των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές υπηρεσίες σε κάθε επιχείρηση και το κάνουμε με επιτυχία για δύο δεκαετίες

Με τα πακέτα υποστήριξης της PCU, έχετε άμεση, αποτελεσματική & αξιόπιστη συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού σας, τη στιγμή που τη χρειάζεστε, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, με εξαιρετικά συμφέρουσες χρεώσεις ακόμα και για μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη χωρίς να επιβαρύνεστε με το υψηλό κόστος που συνεπάγεται η πρόσληψη μόνιμου εξειδικευμένου προσωπικού. Έτσι, μπορείτε να εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο στις καθημερινές σας εργασίες και να απαλλαγείτε από το άγχος και τον εκνευρισμό που προκαλούν οι συχνές βλάβες και η απρόβλεπτη συμπεριφορά των μηχανημάτων σας.